Strafrecht

Strafrecht

Geen enkel rechtsgebied roept zoveel emoties op en komt zo vaak in het nieuws als het strafrecht. Iedereen heeft wel een mening over het strafrecht en de straffen die worden opgelegd. Tegelijkertijd verwacht niemand ooit dat juist hij of zij met datzelfde strafrecht in aanraking zal komen. Toch is deze kans groter dan u op het eerste gezicht zou denken. Bijvoorbeeld wanneer u een verkeersongeval met letsel veroorzaakt, of wanneer u na een bijzonder gezellige borrel met uw collega’s toch in de auto stapt met alle gevolgen van dien. De consequenties van deze gebeurtenissen kunnen zeer verstrekkend zijn. Zo kan dit gevolgen hebben voor uw werk, sociale leven en zelfs voor uw relatie.

Wanneer u zich dient te verantwoorden voor de strafrechter, dan is het van groot belang dat u wordt bijgestaan door een terzake deskundig advocaat. Advocatuur Smid heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht. Bij ons bent, u met recht van spreken, in goede handen, of het nu gaat om een verkeerszaak, een mishandeling, een inbraak of een zedenzaak etc.  Advocatuur Smid biedt adequate rechtshulp op alle terreinen van het strafrecht.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.  Meer info